Invitatie la pace si 40% discount la conferinta lui John Hunter

Cand lucrezi cu copiii, fie ca sunt ai tai sau ai altora, ai nevoie frecvent de un refresh. De o noua perspectiva, de o noua idee, de o noua abordare. Iar asta se intampla pentru ca, spre deosebire de multi dintre noi, copiii traiesc toti prezentul, iar prezentul asta se schimba atat de mult de la o zi la alta incat ai nevoie de noi unelte mai mereu pentru a tine pasul. Din pacate, traditia romaneasca este exact pe dos: se considera ca, daca te-ai pregatit intr-un domeniu in facultate, atunci asta e de ajuns pana iesi la pensie. Dar copiii ne arata ca nu e deloc asa si ne invita sa tinem pasul cu ei. Asadar, dragi parinti, educatori, profesori sau psihologi ori alti specialisti care lucrati cu copii, va invit la o portie de educatie proaspata, o viziune indrazneata, premiata la nivel mondial, asupra formarii viitorilor adulti.

Este o noua perspectiva ce apartine profesorului american John Hunter
si care isi propune sa ii atraga pe copii in jocul pacii: sa creeze si sa sustina o societate in care agresivitatea si razboaiele sa fie inlocuite de colaborare si negociere. John Hunter va sustine maine, 26 septembrie, la Hotel Sheraton din Bucuresti, intre orele 17-21, o conferinta dedicata tuturor celor implicati in educatia copiilor, urmand ca in urmatoarele zile sa initieze alti profesori si copii in Jocul Pacii Mondiale creat de el.

Asadar, va astept sa ii descoperim impreuna viziunea si va ofer, prin intermediul Verita International School, un discount de 40% pentru biletul de participare la conferinta, costul initial fiind de 99,99 lei. Tot ce aveti de facut este sa va inscrieti pe pagina evenimentului: http://www.veritaschool.ro/john-hunter/ , in sectiunea “Register for the conference”, utilizand codul de reducere 40%: VIS260917JHBLOG40.

Metoda de predare a lui Hunter consta inĀ oferirea de experiente, nu de terorii. Astfel, copiii isi dezvolta inteligenta emotionala, adaptabilitatea si capacitatea de rezolvare a problemelor reale. Datorita jocului sau, John Hunter si echipa lui de copii au fost consultati de Casa Alba in vederea gasirii unor solutii pentru problemele mondiale de mediu, crize sociale sau politice.

Alaturi de genialul John Hunter, la conferinta de pe 26 septembrie, vor mai vorbi Richard Joannides si Brian Roach, reprezentanti ai scolii Verita International School, precum si Monica Reu, specialist in comunicare non-violenta. Conferinta se va desfasura in limba engleza, dar va exista si traducere simultana.

Sper sa ne vedem acolo si sa aflam ce putem face in plus pentru a ne creste copiii in asa fel incat sa sa aleaga pacea in locul agresivitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *