Familia Zen va asteapta cu hainute si jucarii la targul Iarmaroc Zen. Avem doua invitatii pentru voi!

Nici prin cap nu mi-ar fi trecut, pe vremea cand aveam magazinul meu cu haine vintage, ca voi participa peste ani cu toata Familia ZEN la un targ  pentru parinti si copii, care se va numi Iarmaroc Zen si ca noi vom aduce la vanzare cateva din obiectele noastre dragi!  Inainte de a deveni mamica, am avut un magazin online cu hainute si accesorii calatoare, participam la multe targuri, impachetam cu drag zeci de colete cu cadouri surpriza, le scriam clientelor

mele, a fost o poveste tare frumoasa. Si ea continua cu dragul meu pentru “lucrusoare”, pentru imprimeuri, pentru texturi si obiecte cu poveste. Iar acum bucuria e cu atat mai mare pentru ca suntem mai multi cei care beneficiem de pasiunea mea, copiii fiind cei mai “vizati” de cautarile mele de comori.

Ei bine, dupa aproape 5 ani, revin ca expozant la un targ special, Iarmarocul Zen, care va reuni, pe 10 decembrie, multe familii creative si multe activitati frumoase pentru parinti si copii. Este un eveniment ca un puzzle, ce va fi gazduit de sediul Educateria din zona Parcului Tineretului si care va avea mai multe zone de interes:

  • donatii :vizitatorii pot aduce diverse lucruri pentru a fi donate cazurilor sociale sustinute de eveniment)
  • ateliere & joaca: cei de la Educateria cei de la vor sustine ateliere, spatiul interior de joaca va fi amenajat de Raspiua, iar Academia Inventeaza va organiza o intalnire cu robotei.
  • targ la mansarda: cu jucarii, hainute, accesorii, sisteme de purtare, carti si alte obiecte noi sau second hand- aici ne veti gasi si pe noi, cu o selectie de hainute si jucarii pentru gravidute si bebelusi
  • spatiu de vanzare pentru producatori locali si furnizori de produse pentru copii
  • rasfat culinar indoor si outdoor cu delicii de sarbatori: tarte, produse traditionale si altele.

M-am alaturat cu drag proiectului pentru ca mi-e dor de atmosfera de targ, insa imi doream ceva mai mult: un eveniment cu parinti si copii, un loc zen in care sa putem merge in familie, sa ne relaxam, sa ne jucam si sa ne delectam cu tot felul de noutati.

Si pentru ca stiu ca vreti sa trageti cu ochiul la cosul meu cu “bunatati” pe care le voi aduce la targ, va arat 3 dintre ele:

Pentru voi am si doua invitatii la targ, le voi oferi  prin random.org pe 8 decembrie celor care vor raspunde printr-un comentariu aici pe blog sau la postarea de pe pagina Familia Zen, la intrebarea: voi ce “lucrusor” ati vrea sa gasiti la Iarmaroc?

Intrarea la targ este 10 lei pentru adulti, iar copiii beneficiaza de acces gratuit. Adresa este Calea Serban Voda nr 217D, iar evenimentul se desfasoara intre orele 10:30 si 17:00.

Toate detaliile evenimentului le gasiti aici:

Va astept, asadar, pe 10 decembrie, in mansarda de la Iarmaroc Zen, sa ne cunoastem, sa stam de vorba la un ceai si sa “cotrobaim” impreuna prin ofertele de la targ!

 

3 Replies to “Familia Zen va asteapta cu hainute si jucarii la targul Iarmaroc Zen. Avem doua invitatii pentru voi!”

  1. Multumim de alaturare! Abia va astept pe toti. Nu uitati sa veniti cu lucrusoare de care nu mai aveti nevoie la zona Donati”Pay it Forward” – avem 2 cazuri sociale pe care le sprijinim si 200 de copii care au nevoie de voi.

  2. Bună, având în vedere că sărbătorile de iarnă sunt din ce în ce mai aproape de noi, eu aș dori să găsesc la standul vostru diferite lucruri în spiritul sărbătorilor 😊. Mult succes în tot ce faceți ! 😚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *