Energie pozitiva. Imbratiseaza, multumeste, saruta :)

Sa fii vesel, bine-dispus, zambitor. Sa respiri cu tot corpul, sa iti umpli ochii cu lumina soarelui, sa iti asculti bataile inimii. Sa te bucuri de liniste, de neliniste, de primavara, de cadouri, de iubire. Sa lasi viata sa curga prin tine, sa simti cu toate simturile, sa daruiesti, sa primesti cu bratele deschise. Sa inchizi ochii si sa faci loc pentru lucrurile magice, pentru suflet, pentru dorinta, pentru vis. Nimic din toate astea nu ne pot fi luat niciodata, de catre nimeni. Sunt ale noastre. Sunt darurile vietii si singurul lucru care ne apartine cu adevarat, indiferent de personalitate, de cum gandim, de trecut sau de viitor.

Marti am avut o zi minunata. Cu de toate. Cu multa bucurie, dar si cu temeri. Cu caldura si veselie, dar si cu indoieli. Pe seara, parca imi crescusera aripi. In drum spre casa, imi doream sa pastrez acea energie atat de frumoasa cat mai mult timp. Si ma intebam de ce nu e asa fiecare zi? M-am tot intrebat ce am facut diferit in ziua aia de totul a fost atat de incarcat de “bine”. Si mi-am dat seama ca in acea dimineata, mi-am propus sa imbratisez si sa primesc cu drag orice s-ar intampla. Sa nu ma mai impotrivesc, revolt, agit. Sa las lucrurile sa fie si sa se desfasoare oricum ar fi. Sa nu mai incerc sa le controlez. Desi ne poate speria, aceasta flexibilizare a dorintei de control, s-a dovedit a fi pentru mine cea mai inteligenta alegere. Am inteles ce inseamna “let go” sau “let it be”. Sa accepti ceea ce simti si sa mergi mai departe, lin, fara sa te agati de ganduri, de judecati, de prejudecati. Sa lasi ca emotiile si gandurile sa fie si sa treaca. Sa te bucuri de ele, sa le privesti cu acea curiozitate de copil, sa fii atent, dar nu alert.

Subiectul e vast si complex, dar in acelasi timp, extrem de simplu. Mai zic doar atat: se poate. Acel moment de care auzim in carti sau la marii intelepti, in care simti binecuvantarile vietii , exista si e accesibil oricand, pentru oricine. Iar bucuria este inclusa si la cote maxime.

Sa aveti o primavara cu soare, sa fiti veseli, bine-dispusi si zambitori!
“Imbratiseaza, multumeste, saruta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *